A templomi énekvetítést segítő program bemutatása videókban

 
Ugrás a videókhoz Szeretnénk még egyszerűbbé tenni a program használatának elsajátítását, ezért rövid oktatóvideókban mutatjuk be az egyes programfunkciókat, azok használatát és egyszerűségét.
 

 

    
whiteline.jpg
diapro_contact.jpg
 


Üdvözöljük a Diapro honlapján!

A Diapro magyar fejlesztésű program, mely forradalmasítja a liturgikus célú énekvetítést. Könnyen kezelhető, korszerű megoldással segíti a hívek bekapcsolódását a liturgia énekeibe felhasználva a modern technika eszközeit. A projektorral való vetítést egyszerűen, egy számítógéppel vezérelheti a kántor, melyben a minden tekintetben átgondolt programmal és kiegészítőkkel segítjük mindennapi munkáját.

A program mellett megbízható és minden tekintetben átgondolt teljes rendszerrel állunk a plébániák, parókiák, gyülekezetek rendelkezésére. A vizuáltechnikai megoldásokat minden esetben a templom helyi igényei szerint alakítjuk ki.

A Diapro rendszert már sikeresen alkalmazzák szerte az országban. Ha felkeltettük az Ön érdeklődését is, forduljon hozzánk bizalommal! Reméljük, hogy döntésében honlapunk is segíteni fogja!

Merre tovább?

A program megismeréseA program megismerése
A rendszer bemutatásaA rendszer bemutatása
Rólunk mondtákRólunk mondták

 


Oldal ajánlása    Nyomtatóbarát verzió