A templomi énekvetítést segítő program bemutatása videókban

 
Ugrás a videókhoz Szeretnénk még egyszerűbbé tenni a program használatának elsajátítását, ezért rövid oktatóvideókban mutatjuk be az egyes programfunkciókat, azok használatát és egyszerűségét.
 

 

    
whiteline.jpg
diapro_contact.jpg
 
Vezeték Nélküli Megjelenítő EgységA Diapro vezeték nélküli megoldásainak köszönhetően az általunk installált rendszer maximálisan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez a legjobb ár-érték arányú megoldást kínálva. A flexibilis tervezésnek köszönhetően tetszőlegesen alakítható a helyi sajátosságokhoz.

Kapcsolódó megjelenítő egységekA Diapro Vezeték Nélküli Megjelenítő Egységgel a képátvitelen túl lehetőség van a projektor vagy plazma megjelenítő távolról történő ki- és bekapcsolására is.
A fejlesztés során az egyik legfontosabb célunk a teljesen felhasználóbarát rendszer megtervezése volt. Ennek köszönhetően minden bekapcsolás alkalmával a rendszer automatikusan aktiválódik, nincs szükség semmiféle felhasználói beavatkozásra.

A megjelenítő egység(ek) állapotát, kapcsolati státuszát a Diapro programban folyamatosan végig kísérhetjük. A programhoz illeszkedő speciális "plug-in" nyújt segítséget a vezeték nélküli egységek távoli eléréséhez. A felületen minden aktuálisan kapcsolódó egység pontos információit látjuk. Innen érhetők el a felület legfontosabb funkciói, illetve nyílik lehetőségünk az eszközhöz csatlakozó megjelenítő (projektor, plazam TV) felületek távvezérlésére is.


Egyszerű, egy végpontos rendszer

Segítségével a vetítési rendszer installációja során nincs szükség kábelezésre a projektor és a laptop között:

egyszerű vezeték nélküli jelátvitel

Komplex, több végpontos rendszer

Komplex, nagyobb installációknál lehet igény, hogy a térben több vetítési felületet helyezzünk el. Ebben az esetben is alkalmazhatók a Diapro vezeték nélküli megoldásai, hiszen egy térben több megjelenítő felület is működhet.


komplex, több végpontos vezeték nélküli megoldás



Merre tovább?

A program megismeréseVetítési megoldásaink
Rólunk mondtákA rendszer megismerése

Oldal ajánlása    Nyomtatóbarát verzió